True

  • Tηλ. Παραγγελίες στο 2261773737
  • |
  • Αποστολή Αυθημερόν 
  • |
  • Όλα τα προϊόντα είναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

 

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση σε ευρυζωνική σύνδεση WIFI4EU στο Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

"Τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του σύγχρονου και ταχύτατου ασύρματου δικτύου WiFi4EU έχουν πλέον οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, στα πλαίσιο των προσπαθειών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου. 

Ολοκληρώθηκε, στις αρχές του έτους το έργο Ανάπτυξη Ασύρματων Ευρυζωνικών Δικτύων στο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας WiFi4EU από την εταιρεία ΣΚΑΡΛΑΣ Tεχνολογία και Πληροφορική. Πρόκειται για έργο εγκατάστασης δωρεάν σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, με τη χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα σημεία ασύρματης πρόσβασης λειτουργούν στις παρακάτω τοποθεσίες: · Δημαρχείο Αράχωβας, Λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας (Αύλειος χώρος και Ρολόι), Δημοτικό Κατάστημα Αντίκυρας  (και γειτονική Πλατεία).

Το ασύρματο δίκτυο που αναπτύχθηκε δίνει την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου , να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, το internet και να αναπτύξουν την τοπική επιχειρηματικότητα, μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στην νέα Ψηφιακή Εποχή.  Ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας είναι ένας Δήμος της  Στερεάς Ελλάδας που αξιοποιεί την δράση και σε συνδυασμό με την ανακατανομή παλαιότερων συσκευών δημόσιας πρόσβασης στο διαδίκτυο που διέθετε και που ήταν παροπλισμένα, (έξυπνος οικισμός) δημιουργεί σταδιακά εάν σύγχρονο δίκτυο δημόσιας πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν με στόχο την ψηφιακή αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου και στο πιο μικρό χωριό, καθώς και την παροχή IOT υπηρεσιών στους δημότες. 

Στόχος είναι η επέκταση του δικτύου σε όσο περισσότερες γεωγραφικές περιοχές του δήμου με  αυστηρές προδιαγραφές τόσο προς την ταχύτητα παροχής σύνδεσης(ευρυζωνικό με ταχύτητα >50Mbps όσο και προς του χώρους τοποθέτησης του εξοπλισμού.

Το έργο έχει υλοποιηθεί με πλήρη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο. Το έργο υλοποίησε η εταιρία ΣΚΑΡΛΑΣ σε άψογη συνεργασία με το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Σταθά όσο και με την τεχνική  υπηρεσία του Δήμου.

Τέλος η υλοποίηση έγινε από την εταιρεία και τους έμπειρους τεχνικούς της σύμφωνα με όλους τους κανόνες και τις σύγχρονες πρακτικές, αλλά και κυρίως τηρουμένων όλων των πρόσφατων υγειονομικών μέτρων που απαιτούνται με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων μας."

 

«E-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος»
ΕΣΠΑ-ESHOP

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.