ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ


i.Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, ή κάρτα Euroline, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα. Το skarlas.gr συνεργάζεται με την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον (SSL 128 Bit, VeriSign Secured) για τις συναλλαγές σας. 

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ii. Με πληρωμή μετρητών στο κατάστημα:

Μπορείτε βεβαίως να πληρώσετε με την παραλαβή των προϊόντων από τον χώρο μας. 

iii. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: ΛΑΜΠΡΟΣ Β. ΣΚΑΡΛΑΣ 0026-0119-91-0101126634
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΛΑΜΠΡΟΣ Β. ΣΚΑΡΛΑΣ  6512137891 983
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΛΑΜΠΡΟΣ Β. ΣΚΑΡΛΑΣ  39862823265
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK: ΛΑΜΠΡΟΣ Β. ΣΚΑΡΛΑΣ GR1001401650165002101119476

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο σε email η να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά.Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Ενδεχόμενο κόστος τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

iv. Με paypal:

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό τους στην υπηρεσία paypal.com στέλνοντας τα χρήματα εξόφλησης της παραγγελίας στο email skarlas@pcstospiti.gr

v. Mε αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Πληρώνετε +1.5€ τα έξοδα αντικαταβολής(όπου υπάρχουν), στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας. Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.


Κορυφή