1. Αποστολή με Courier στον χώρο σας Το κατάστημα μας συνεργάζεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Courier (ACS Courier, Γενική Ταχυδρομική και Πόρτα-Πόρτα Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ) προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Κόστος Αποστολής Το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 4 κιλών είναι 3,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Αντικαταβολή με Courier Aν επιλέξετε αποστολή με Courier, είναι δυνατόν να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση, εφόσον το συνολικό κόστος της παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 300,00€ και το συνολικό βάρος της δεν ξεπερνά τα 15 κιλά. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ανεξάρτητα του κόστους αποστολής.

2. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, συνήθως σας συμφέρει από θέμα κόστους να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει η εξόφληση της αξίας των προϊόντων της παραγγελία σας είτε μέσω πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Τα εμπορεύματα μεταβαίνουν από την έδρα μας στην Λιβαδειά προς της έδρα της μεταφορικής μας στην Αθήνα, με δική μας επιβάρυνση, και κατόπιν γίνεται μεταφόρτωση σε πρακτορείο των Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχής σας. Τα έξοδα μεταφοράς από Αθήνα προς την περιοχή σας, επιβαρύνουν τον πελάτη και εξοφλούνται κατά την παράδοση.

3. Παραλαβή από την έδρα μας στην Λιβαδειά Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Λιβαδειά. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.